Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Bine ați venit la Pink Travel, poarta dvs. de acces către experiențe de călătorie de neuitat.

La Pink Travel, credem că călătoria nu înseamnă doar atingerea unei destinații; este despre pornirea într-o călătorie de descoperire, crearea de amintiri prețuite și îmbrățișarea unor noi culturi. Cu o pasiune pentru pofta de călătorie și un angajament față de excelență, creăm aventuri extraordinare de călătorie de mai bine de 15 ani.

Echipa noastră dedicată de pasionați de călătorii este condusă de o misiune simplă, dar puternică: să vă transformați visele de călătorie în realitate. Fie că visezi să explorezi străzile istorice ale Europei, să te bucuri de soare într-un paradis tropical sau să te îmbarci într-o aventură epică în aer liber, suntem aici pentru a realiza acest lucru.

Ne mândrim cu atenția acordată detaliilor, serviciile personalizate și relațiile pe care le-am construit cu parteneri de încredere din întreaga lume. Itinerariile noastre atent organizate se adresează tuturor tipurilor de călători, de la luna de miere care caută romantism până la familii în căutare de momente de legătură și aventurieri solo care doresc noi orizonturi.

Cu o mulțime de cunoștințe, expertiză și o dragoste profundă pentru explorare, nu suntem doar o agenție de turism; suntem tovarășii tăi de călătorie. Alăturați-vă nouă într-o călătorie plină de descoperire, minune și bucuria de a explora cele mai incredibile destinații ale lumii.

Lasă-ne să fim pașaportul tău pentru lume. Descoperă, explorează și creează amintiri care vor dura toată viața cu Pink Travel.